Om Fayrefield

Fayrefield Foods A/S (tidl. Fayrefield FoodTec A/S) blev stiftet i 1998 af John D. Kerr og Peter Nielsen. Firmaet er et datterselskab af Fayrefield Foods Ltd, og en del af Fayrefield Foods koncernen med hovedkontor i Crewe, England. Fayrefield Foods Ltd ejer således i dag 40% af virksomheden, mens den daglige ledelse ejer de resterende 60%.

Fayrefield koncernen blev grundlagt i 1982 af skotten John D. Kerr, og er i dag et af Englands største handelshuse og leverandør af mejeri produkter til både detail og industri. Fayrefield har afdelinger i Europa samt Canada, og er leveringsdygtige globalt.

Fayrefield Foods’ aktiviteter i Danmark er beliggende på 2 adresser:

  • Hovedkontoret: Lysholt Allé 6, 1. sal i 7100 Vejle
  • Produktion og lager: Rostrup Byvej 3, 9510 Arden

Vi er ca. 30 personer ansatte i Fayrefield Foods A/S, heraf er ca. 15 timelønnede i Rostrup.

De primære aktiviteter er i dag i Europa og Mellemøsten i form af :

  • Salg af mælkebaserede ingredienser/funktionelle blandinger til fødevareindustrien i EU
  • Salg af ost og smør til fødevareindustrien og food service i EU
  • Import af mejeriprodukter til EU. Primært fra Fonterra
  • Eksport af mejeriprodukter til Mellemøsten og Tyrkiet

Fayrefield Foods A/S har en årlig omsætning på cirka 1 mia DKK.

Læs mere om Fayrefield koncernen på www.fayrefield.com