Om Fayrefield

Fayrefield Foods A/S (tidl. Fayrefield FoodTec A/S) blev stiftet i 1998 af skotten John D. Kerr og Peter Nielsen.

Fayrefield Foods A/S har hovedkontor i Vejle, men er repræsenteret med afdelinger og samarbejdspartnere i det meste af verden og er dermed en global samarbejdspartner.

Fayrefield Foods’ aktiviteter i Danmark er beliggende på 3 adresser:

  • Hovedkontor: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 2., DK-7100 Vejle
  • Produktion og lager: Rostrup Byvej 3, DK-9510 Arden og Kastanievej 4, DK-5620 Glamsbjerg

Vi er ca. 60 ansatte, heraf er ca. 35 ansat i produktionen.

De primære aktiviteter er i dag baseret på følgende forretningsområder:

  • Salg af mælkebaserede ingredienser/funktionelle blandinger til fødevareindustrien i EU
  • Salg af ost og smør til fødevareindustrien og food service i EU
  • Import af mejeriprodukter til EU.
  • Eksport af ost til Mellemøsten
  • Global handel af mejeriprodukter til Mellemøsten, Asien og Syd- og Mellemamerika

Fayrefield Foods A/S har en årlig omsætning på cirka 1 mia DKK.