Kære Samarbejdspartner

Det er efterhånden ved at være lidt fortærsket at sige, at vi alle må arbejde i et meget uforudsigeligt marked. Det er vel altid sådan, at fortiden til alle tider står klarere end det, vi er midt i, og det vi ser ind i.

Men udsvingene i råvarepriser, valutakurser, renter, fragtrater osv. er unormalt voldsomme i disse år. Det kræver gode samarbejdspartnere at komme fornuftigt igennem en så volatil tid.

I Fayrefield er vi heldigvis i den situation, at vi over de 25 år, vi nu har eksisteret, har etableret stærke samarbejdsrelationer både med leverandører og kunder til vore produkter. Så vi er kommet fornuftigt igennem de seneste par års udfordringer. Vi ser frem mod 2023 med optimisme.

I lighed med tidligere år har vi givet donationer til flere fonde, der støtter nogle af de mest udsatte i vores samfund, især syge børn og deres familier. Så i år har vi blandt andet doneret et familieværelse på Trygfondens Familiehus, hvor familier kan bo sammen i hjemlige omgivelser tæt på sygehuset, mens deres barn får daglig behandling.

Vi kan ikke undgå at nævne krigen i Ukraine. Og ligesom mange andre mennesker og virksomheder rundt om i verden bidrog vi også til en donation for at hjælpe det ukrainske folk, både dem der blev i Ukraine og dem, der flygtede til Danmark. Til dem sender vi et helt særligt juleønske om et 2023 uden krig og et snarligt gensyn med deres kære.

Med disse ord ønsker vi jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende 2023.

Fayrefield Foods A/S