Om Fayrefield

Om Fayrefield

Fayrefield Foods A/S blev stiftet i 1998 af skotten John D. Kerr og Peter Nielsen.

Fayrefield Foods A/S har hovedkontor i Vejle, men er repræsenteret med afdelinger og samarbejdspartnere i det meste af verdenen og er dermed en global samarbejdspartner.

Fayrefield Foods’ aktiviteter i Danmark er beliggende på 3 adresser:

  • Hovedkontor: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 2., DK-7100 Vejle
  • Produktion og lager: Rostrup Byvej 3, DK-9510 Arden og Kastanievej 4, DK-5620 Glamsbjerg

Derudover har vi egne kontorer i såvel USA, Kina, Polen og Frankrig.

Vi er ca. 65 ansatte, heraf er ca. 35 ansat i produktionen.

De primære aktiviteter er i dag baseret på følgende forretningsområder:

  • Salg af mælkebaserede ingredienser/funktionelle blandinger til fødevareindustrien i EU
  • Salg af ost og smør til fødevareindustrien og foodservice i EU
  • Import af mejeriprodukter til EU.
  • Salg af ernæringsmæssige og pædiatriske ingredienser
  • Global handel af mejeriprodukter til Mellemøsten, Asien og Syd- og Mellemamerika

Fayrefield Foods A/S har en årlig omsætning på cirka 1,3 mia DKK.

1998

Fayrefield Foods A/S is established in Vejle, Denmark.

2000

Buy warehouse/factory facilities in Denmark

2005

Build cheese ingredients factory in Denmark

2010

Start export business to MEA

2012

Expand export business with South America and China

2015

Build blending factory in Denmark

2017

Buy Lacto Foods A/S, specialized in import from 3rd countries

2018

Establish Fayrefield offices in US, China and Poland

2019

Buy PB Foods ApS and expand our cheese ingredients services

2023

Establish Fayrefield office in France