Nytårshilsen 2023

9. december 2023

Kære Samarbejdspartner

Så er 2023 ved at gå på hæld. Nu skal vi blot nyde juledagene, før vi kan tage hul på et nyt år – 2024.

For Fayrefield Foods har 2023 været et rigtigt godt år. Vores forretning i USA er efterhånden ved at være veletableret. Og er i god vækst. Vi har forøget vores kapacitet på mejeriet i Rostrup og arbejder med yderligere forandringer i løbet af 2024, som kan være med til at styrke vores egenproduktion.

På handelssiden udvikler vi fortsat forretningen med vore traditionelle gode leverandører og loyale kunder. Og det går godt. Derudover har vi 2023 etableret os i Frankrig. Det er et træk, som vi forventer os meget af fremover.

Vi er også kommet godt i gang med at arbejde med vore mejeribaserede ingredienser i nye markedssegmenter i løbet af året. Og det arbejde forventer vi os mere af de kommende år.

Krig og politisk uro er der desværre fortsat for meget af. Det ser desværre ud til, at det er den verden, vi lever i en rum tid endnu. Om end vi vel alle håber, at der kan blive fred ikke mindst i Ukraine og nu senest i Gaza.

Det er desværre ikke noget, vi kan gøre meget ved andet end at håbe på bedre tider. I stedet forsøger vi at hjælpe udsatte og syge børn og deres familier gennem vore donationer. Bl.a. sendte vi i år i anledningen af vores 25 års jubilæum en særlig donation til Dansk Røde Kors.

Med disse ord ønsker vi jer alle en rigtig glædelig jul og et lykkebringende 2024.

Fayrefield Foods A/S